Kakav pas je najbolji za mene?

Kakav pas je najbolji za mene?

Najbolji prijatelji su dobri slušatelji i uvijek su sretni što nas vide. Uvijek su tu da nam pruže rame za plakanje, budu oslonac kada ga trebate, oni su odani, iskreni i uvijek nas mogu nasmijati. Nekima su potrebne godine da steknu takvog ljudskog prijatelja, ali četveronožni čupavi prijatelj čeka vas u nekom azilu.

 

* Ako ste druželjubivi i volite razgovarati s nepoznatim ljudima, mješanci jedinstvenog izgleda donijet će vam puno pažnje i pitanja.

* Ako ste introvert i volite se držati za sebe, crni ili crno-smeđi mješanac bit će vam idealan partner in crime. Mnoge pasmine čuvara poput rotvajlera i njemačkih ovčara najudobnije su kao psi s jednom osobom.

* Ako je vaš dom pun djece ili posjetitelja, razmislite o odabiru psa koji voli ljude. Retriveri, seteri, španijeli i njihova mješovita braća uglavnom su vrlo ljubazni i odličan odabir.

* Jeste li sportski tip koji voli boraviti na otvorenom u bilo koje godišnje doba? U tom slučaju vam je aktivan pas, u tipu retrivera, odličan izbor.

* Ako su vam zimski sportovi jaka strana i volite skijaško trčanje ili planinarenje po snijegu, pas u tipu haskija idealan je partner.

* Želite li dugodlakog psa? Uzmite u obzir da će ga trebati svakodnevno četkati, vjerojatno i jednom mjesečno odvesti u salon za kućne ljubimce. Čisto da ga malo urede.

* Privlače li vas psi medvjedolikog izgleda? Morate biti spremni pripremite dodatni klima uređaj tijekom ljetnih mjeseci.

 

Na kraju krajeva, bez obzira na to za kojeg psa se odlučite, sva velika prijateljstva cvjetaju uz puno pažnje 🐶🥰