Donacije

Svaka donacija puno znači

donacije

Osnovna svrha portala shappa.eu je lakše udomljavanje životinja 🐶🐱 Kada netko želi udomiti životinju, mora potrošiti mnogo vremena pretražujući Facebook i portale raznih skloništa, azila ili udruga za zaštitu životinja ne bi li pronašao svog životnog suputnika. No, sada su na jednom mjestu sve informacije o svim psima diljem Hrvatske.

Ovom stranicom smo željeli umrežiti i povezati sve azile, udruge, neprofitna i profitna skloništa s budućim udomiteljima. Ovo je mjesto koje pomaže životinjama u skloništima da lakše dođu do svog zauvijek doma, da nađu svoje ljude. Ovdje budući udomitelji životinja mogu pronaći svog ljubimca na drugom kraju zemlje. Ovo smo prepoznali dobrim načinom da ispraznimo skloništa, da zbrinemo nezbrinute 💞

UDRUGA ZA ZAŠTITU I PROMICANJE PRAVA ŽIVOTINJA I PRIRODE “SHAPPA”
 Matije Magdalenića 4, 10410 Velika Gorica
OIB 65459616933
IBAN HR3624840081135291387

Hvala sponzorima!

Kontakt

UDRUGA ZA ZAŠTITU I PROMICANJE PRAVA ŽIVOTINJA I PRIRODE “SHAPPA”
Adresa: Matije Magdalenića 4, 10410 Velika Gorica
Mobitel: 095/1995-048
E-mail: [email protected]
OIB: 65459616933

Mi smo neprofitna organizacija, financiramo se isključivo putem donacija, a naši projekti su većinom humanitarnog karaktera. Iza nas je niz uspješno odrađenih projekata koji su doprinijeli razvoju civilne zajednice u Velikoj Gorici. Kako bi podmirili troškove izrade portala i godinu dana administracije, potrebna nam je financijska pomoć. Planiramo pokrenuti i Crowdfunding kampanju kako bi skupili novac za financiranje portala i cijelog projekta. Sve to s ciljem normaliziranja situacije s napuštenim životinjama, za početak na području Hrvatske, a kasnije i šire.